Tuesday, April 26, 2016

Fun is not enough

Fun doesnt mean worth owning

Playing strong

Yep,
She's in the game.
She's trying to play strong.
But not to hurt anyone anymore.
She's got enough history.
Haha.

Tuesday, April 12, 2016

Kemuncak hari

Aku sampai nak muntah hadap assignment. 
Tah macam mana time jalan nak pi surau tadi tetiba rasa nak nangis. 
Sebab rasa ada beban dalam kepala yg tak keluar. 
Honestly, aku rasa this is a tough month. 
Hope Allah ease everything for me. 

Aku betul-betul tak sangka this is what happened today. 
Like yesterday, u never expected you'll be facing these today. 
Love is unconditional. 

Yes kita doa. 
Aku redha macam mana pun Allah takdirkan untuk aku.
Walaupun deep inside, aku rasa 'untungnya'. 
Tapi tak apelah. 
Aku tahu Dia Maha Tahu apa yang terbaik untuk aku. 
Semoga terus diberi kesabaran dan kematangan mengharungi usia 24. 


Sunday, April 3, 2016

Haih

Dasar perempuan betul.
Benda besar semut, kau pikir besar gajah.
Puii la hang.

Sambung buat keja lah.
Alah, lantak.