Thursday, October 31, 2013

Gilos.

Today i went to sylvia park to pick up my new spectacles. Because we can make spectacles here for free, so i make one as well for myself, with my other 3 friends. 

But that's not the point of me writing this entry. Sebenarnya nak cerita my mad decision.  

Last week I bought a headphone.  I had one from Malaysia actually, it was pink and I really loved it. It was just RM28. It was just nice. The color, the size, the price as well as the sound. Unfortunately it has stopped working few weeks ago. Dengar sebelah je. And aku stress. Aku tak suka dengar sebelah sebab rasa macam ada orang bisik2 kat telinga. Korang maybe tak paham kot tapi tu lah yg aku rasa.  Then, aku pun determine nak beli a new one. Masalah dengan nak cari headphone kat NZ ni xde yg murah. Dah banyak kalia ku survey harga dia semua choking. Ratus2 dollar which is ridiculous. FYI, aku jenis tak suka beli barang mahal2 sebab aku rasa sayang duit. Maybe sebab aku suka shopping so it's not worth it buying one new expensive stuff and you will be depressed for the whole month for not buying . Unlike beli barang murah, you can spend everyday which can be a therapy. Aku ni jenis hepi kalau dapat benda baru. Even kalau beli shampoo baru pun aku jadi hepi. Hihihii.. #truestory  

Aduh banyak plak citer. Ok let's get to the point. Disebabkan headphone kesayangan aku tu gagal berfungsi, aku pon terpaksa la merayau queenstreet cari a new one. After surveying for quite some time, I've made up my mind. I finally bought a headphone from Typo which costed me $29.90. It was expensive for me yet i have no choice since that's the cheapest I can get. And tak menyesal lah sebab color and design dia cun kot. But after using it for quite some time, aku rasa x sedap. Sebab dia macam x duduk elok2 kat telinga kita. Dia macam ngeng sikit. Sampaila setelah seminggu, akhirnya dia rosak. Tak dengar sebelah. And I was like ' nak mengamuuuuuuuukkkk.....' Dahla mahal! Harap je cantik tapi seminggu je hayat dia. %#^£<*€€£<^%<%^<^?€,^%~%##^%%+*^ 

 And today, aku pun membeli pengganti dia. Aarghhh rasa macam, 'ape ni nienaaa?? Dahla duit tak banyak, kau beli lagi??' Tapiii tapiiii..... Tapi aku stress so aku tak kisah. Nk jugak. Mira and miza pun memberi galakan penuh sebab depa dah tau dah perangai aku kalau nak apa2 kena dapat, kalau tak aku avachi. Haha. Aku rasa sedih sebab beli headphone mahal. $39.90. Tapi aku consider jugak sebab it's sony and it's on sale. Kalau original price dia $79.90. Kan aku dah cakap haedphone sini memang mahal2. Lantaklah kalau korang rasa murah, pada aku mahal jugak.  

 The worse thing is, burn siang hari ni tak study. Ceh, buang karan betul. Kata dah siap, tunggu punya tunggu tak sampai2. Dahla kena datang lagi in 2 weeks. -_-' Nasib baik spek aku dah siap. 

Tapi aku hepi. Heeeeee~   I can't stop smiling. 

Thanks kawan2 yg layan kerenah aku. Thanks memahami. :)

Wednesday, October 30, 2013

Aaaaaaa

Because I have to read a lot.
My mind becomes mixed up.
Untuk pengetahuan semua, saya suka Matematik. Saya rindu nak pegang alat kira kira itu. Nak buat buat busy study sambil solve soalan dengan khusyuknya. 
Ok niena, ok.

Kau ambil language. Kau kena suka language ok? Yes, I love language as well but I hate reading. since in primary school, I hate reading. Because of that, I'm not an intellectual person. I can't talk facts. But I'm an expert in talking crap. Haha.

Actually I think I'm a combination of my mum and day (well, of course :p).
Haha nope, what I meant is my dad is a language teacher and my mum is a maths/physics teacher. So as a result, I love both. 

Hopefully, dapat bakal suami yang bukan cikgu lah. Sebab nk jugak keluar sikit daripada dunia perguruan ni kan.  kfine, aku taknak cakap pasal kawin. 

Gila lah sanggup p countdown semata mata taknak jumpa dia. Gila. Mai dah perangai lama dia. Buat teruk. Neves tak kena tempat. 


Sunday, October 27, 2013

Busy like a bee

Assalamualaikum.
I have too many things to write actually.
But as usual, once I started writing, I have no idea where to start or even worse what to start.
Ok blurr kejap.

Alhamdulillah it was a fun yet busy week. 
Meeting Malaysians students from Indonesia and Australia as well as a representative from UPM was such a great pleasant. 
After spending most of my time with them, I started to love them and miss them already. 
Thanks guys for making my time well spent. 

AUC.
TESOL.
and 'teeet'.
Alhamdulillah I have three precious families now in Auckland. 
Oh, btw, 'teeet' there is not an individual, it's a group of people which for some reasons, I cannot tell. Hahaa.

One thing I still need to work on is the awkwardness.
I'm still socially awkward towards some people.
But I know, I'll be good. Give me some more time and space please.

Alhamdulillah Ya Allah :')

Oh btw, I'm having my final exam starting on this 2nd November which is a week from now. 
Gosh, I'm freaking scared now. Still haven't started reading on anything yet. 
Hopfully everything will be ok.
Pray for me pretty pleaseeee...



Wednesday, October 23, 2013

I'm a mess

Been busy.
Will be having a long hectic week.
But I'm lovin' it.
At least, I think I have achievements.
Rather than sleeping and eating and studying.
My life need more spices.

Hating my room now.
My room is a mess.
Hate it so much. 
Because I have quite a long to-do-list, now I have no idea where to start.
That has always been my problem actually.
Because I have to do a lot of things, I end up doing things that I don't need to do.
Blogging for example. 
And making a cup of coffee.

I love good smell.
That's why I always keep my room in a good smell.
Hari2 aku sembur perfume.
Because good smell is a good therapy for me.

I'm getting my rhythm. :)

Sunday, October 20, 2013

Marah yang salah

Rasa marah.
Tapi rasa bersalah. 
Bersalah kerana marah.
Kerana perkara itu tidak salah.
Mengapa harus marah?

Ya Allah aku tahu Engkau sedang menguji aku.
Kau permudahkanlah aku mengharungi ujianMu ini.
Aku tahu aku hamba yang berdosa.
Aku mohon kekuatan dariMu Ya Allah.

Janganla Kau letakkan aku di tempat yang susah,
Tempat susah untuk aku bernafas.
Susah untuk aku mengharapkan bantuan.

Aku perlukan mereka.
Aku sayangkan mereka.

Kalau ini terbaik untuk setiap kalian.
Aku sanggup berkorban.
Walau pengorbanan ini aku tak tahu aku mampu untuk teruskan.
Maafkan aku kalian kalau aku bukan kawan yang kalian harapkan.
Pada aku, kalian tetap kawan.
Selamanya kawan.


Saturday, October 19, 2013

AUC committee

Introducing...

Our AUC committee.. 

From left : Habib(media), Aiman(sports M), John(media), Zaza(vice president 2), Mira(Public relation), Aishah(sports F), Kiki(president), Amira(Vice President 1), Niena(secretary), Izzati(cultural), Amal(treasurer), Zharreiq(cultural), Hazman(special task)

Because I super duper like this picture. Good job Habib and John. 

Semoga team ni akan menjadi team yang mantop. InsyaAllah. 
:)

Thursday, October 17, 2013

THE MOST HORRIBLE SCENE IN MY LIFE

Aku tak pernah rasa setakut tu.
Aku takut.
Terkejut.
Terjerit sekuat hati.

Al kisahnya, semalam aku bukak wall diba.
Aku scroll dan scroll dan scroll sampai aku nampak satu video ni.
Selalu dia ni suka share2 video2 annoying.
So aku assume camtu la.
Aku pun tengok dengan khusyuk.
Tiba tiba......
*aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*
aku jerit sepenuh hati.
Silent hour pukul 10 tp time aku jerit tu dah pukul 12.15.
Aku terus jadi shaky. 
Shaky satu badan. Pastu hilang arah sebentar. 
Tiba tiba aku dengar pintu jiran aku terbukak. 
Aku pun terus ambil tudung, nak pegi bilik Miza sebab aku takut sangat time tu.
Takuuuut.
Bila aku keluar bilik, jiran aku terus tanya, "Are you okay?"
Aku pun dengan malu dan masih menggeletar jawab "Yes, I'm okay. Sorry for that scream. I didn't mean to disturb you."
Dia tanya lagi "What happened actually?"
I was like "Emmm.. nothing. I just accidently clicked on something on fb and it appeared something scary"
And aku terus pegi bilik Miza. 
Cerita kat Miza semua benda. 
Waaaaa..

K end of story.

Monday, October 14, 2013

Hamba yang berdosa

Ya Allah
Aku tak tahu kenapa tapi aku tak dapat terima benda ni.
Ya Allah, aku mohon kepadaMu, andainya ini yang terbaik buat diriku, kau lapangkanlah dadaku.
Berilah aku kekuatan untuk menghadapi ujianMu ini.
Ya Allah, padaku ini sangat berat.
Ya Allah Ya Allah. Aku hanya mampu memohon kepadaMu.
Kau berilah yang terbaik buat kami.
Kenapa hati aku perlu rasa sakit?
Ya Allah kau buanglah perasaan ini Ya Allah.
Kenapa hati aku rasa kecewa?
Jadikanlah aku redha atas segala yang telah Engkau tentukan.
Ya Allah, aku tidak kuat untuk menghadapi ini.

:'(((((
:'(((((
:'(((((

Saturday, October 12, 2013

AUC

Selected to become one of the committee members in AUC.
How do I feel?
Kinda overwhelmed.
*Flashback*
What did I do?
Suddenly registered to be in the team?
Dahla tak berkawan selama ni. 
Aduuuuhhh sumpah aku malu bila pikir balik.
Tapi tak pela, mungkin ni peluang nak improve social skills.
Aku nak je berkawan. Tapi tak reti nak masuk camtu je.
At least this could be the greatest platform. 
And to get new experience as well.
Wish me luck.
O Lord, help me, guide me to carry this responsibility.


Saturday, October 5, 2013

Not a girl, not yet a woman

Have you ever heard of that song?
It was once my favourite song.
Years ago. 

But when I listen to that song today,
Still I'm in love with it.

I'm a typical girl on this earth. 
Easily fall for someone. 
But never take it seriously.
Why so serious?
Haha.






Friday, October 4, 2013

Of me and coffee

Many people don't know about me and coffee.
Maybe you don't wish to know.
But I'll let you know anyway.

I am a coffee freak.
Addicted to coffee very badly.
But I never regard it as addiction.
I'd rather take it as true sensation.
Each time I smell coffee, I feel like having it.
True story.
I feel like trying every coffee existed in this world. 
Latte, mocha, cappuccino, mochacino and what not.
But I resist. 
Because I know the bad effect of it.
In fact, I had experienced the effect.

I was once admitted to the hospital here in Auckland because of rapid heartbeat.
I nearly fainted.
But I kept my eyes open.
And the world kept spinning.
Until I sat on the bed, took my tumbler and sucked some water.
And one of my friends came and tried to calm me down.
I kept drinking the water.
Tried to accumulate my strength, not to fall.
Until finally I was quite conscious and decided to go to the hospital to check my blood pressure.
Then I was hospitalized. 
Few hours later, after a numbers of tests, I was discharged.
Nothing serious, but it was believed to be caused by coffee.
Haha

You know how I make my coffee everyday?
I mean iced coffee. 
Let me tell you.

Coffee powder (any type, doesn't matter. But currently, I'm using latte powder) + 1/4 tablespoon of sugar + 1 spoon of caramel syrup + fresh milk + cold water + whipping cream.
(But, if you're using 3 in 1 coffee, maybe u don't need the sugar)

Seriously, I did it just like how you can get it from coffee shop.
Try it, I bet you, nikmaaaaaaaaaaaaaat.........

See?
Then how can I resist coffee??
Warghh stress!

But one fact about me, I hate hot beverage (including hot coffee). Unless for it to be eaten with hup seng biscuits. hikhik. I even eat the cereal with cold milk, preferably chocolate milk.  

Gosh, what an irresistible temptation!

The end. 


Wednesday, October 2, 2013

Mood swing

Because I have two assignments to submit this friday.
So I'm not in the mood.
I'm having a bad day today.
Nope!

Arghhh jangan ganggu aku.
Mulut kasi jaga sikit.
Aku manusia biasa.
Perasaan amarah akan ada.
Tapi aku akan cuba kawal.
Kerana setan itu musuh aku.

Ya Allah, aku mohon kepadaMu, permudahkanlah urusanku,
Tenangkanlah hatiku.
Berikanlah yang terbaik buat aku.

Homesik weyh!!!!