Friday, March 15, 2013

updates! #auckland

he he helllooo everybodyy!!!
sorry lama tak update. so many things going on but I have just no idea how to write.
actually, my schedule here is quite busy, not with the classes but programs.In a week, I don't have many classes, just an average of 8 classes per week (Thursday, no class at all). Yeap, I know, quite leisure right? But it doesn't mean that I'm free because basically, during weekend, we have loads of programs until we can't make it sometimes. So, these are some pictures of mine last few weeks.

nak tunjuk park nii..it's right behind our campus. Alber park nama dia.. cantik and saaangat best kalau nak study.. :)

ni masa kitorang gi hop on hop off hari tu. basically, kitorang pusing pusing around auckland city ngan bas la.

gaya ketika menunggu bas. cuaca sangat terik (tapi sejuk) menyebabkan anda wajib memakai shades. bukan bajet semata. ada keperluannya di situ.

ni destinasi pertama. waa tapi tak ingat nama park ni. tapi serious cantik! ce tengok gambar gambar seterusnya
snap! snap

ni ada satu spot kat park tu yang boleh tengok view of auckland jugakla kiranya

seperti gaya aku di atas, "ha inilah park yang cantik itu!"


very flowery, isn't it?

lapor belaka. jadi berpicnic sebentar

hah mokcik ni namanya sheryll. ni la coordinator pelajar pelajar tesl mara di auckland ok.

And last week, we had a barbeque with all(almost) Malaysian students. at another park. sini memang banyak park and semuanya cecantik.

sementara menunggu makanan siap, sempat buat aktiviti lain seperti menangkap burung. 

hhmmm nak letak caption apa ya? hah tapi farah agak menarik dalam gambar ni. hahaa

team belakang tabir. 
well, that's all. i don't know what to update actually. maybe loads and loads of pictures may tell a bit about my life here. bye. assalamualaikum.